Ons team

Even voorstellen: wij zijn Maria Nizami en Janneke Hoeksel, het team achter kinderdagverblijf de Kleurkrijtjes in Gouda. Met een diploma op zak besloot Maria 10 jaar geleden en Janneke 8 jaar geleden aan het werk te gaan in een kinderdagverblijf. Daar werden we collega’s en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Helaas moesten we in 2016 allebei afscheid nemen van onze gezamenlijke werkgever. Vanwege onze liefde voor het vak en hechte samenwerking besloten we daarom om samen door te gaan als KDV de Kleurkrijtjes.

Het team is inmiddels groter gegroeid en er zijn een aantal mensen bijgekomen. Ons team bestaat nu uit 10 leden waaronder 5 vaste krachten en 3 invalkrachten en 2 leden van de directie.

Kinderen van 0 tot 4 kunnen bij KDV de Kleurkrijtjes terecht voor kleinschalige kinderopvang in Gouda. Door spel en andere ontwikkelingsgerichte activiteiten dagen we uw kind uit om te leren en te ontdekken. Om meer te lezen over de mogelijke opvangvormen klikt u hier. Bekijk foto’s van onze opvang in ons fotoalbum.